Valokuvaaja


Moikka!
Pieni esittely siitä kuka täälä kameran takana häärää..
Olen Julia, 29 vuotias kolmen lapsen äiti Kangasalta. Perheeseeni kuuluu aviomies, tyttö 6v sekä pojat 5v ja 2v. Touhua siispä riittää eikä vapaa-ajan puutetta juurikaan ole. Olen ollut samalla työnantajalla palkkatöissä vuodesta 2013 ja 2021 vuodesta lähtien yrittäjänä tehden erilaisia valokuvauksia.
Maaliskuussa 2022 sain ensimmäisen oman luonnonvalostudion Tampereen Viinikasta.
Sielä pääsin toteuttamaan itseäni ja sain tehdä unelmistani totta. Lokakuussa 2022 muutin studioni Tampereen Ruotulaan ja sielä kuvailen parhaillani.
Olen nuoresta lähtien rakastanut valokuvaamista. Muistan jo yläasteella kuinka kuvasimme ystävien kanssa toisiamme jatkuvasti ja kuinka ensimmäiset editoinnit opettelin tekemään jo silloin. Ostin ensimmäisen oman järjestelmäkameran ollessani 15 vuotias. Toki silloin elettiin nuoruutta ja kamera pölyttyi osaksi kaapin pohjalla mutta kiinnostus kuvaamiseen kuitenkin oli kokoajan läsnä.
Saadessani esikoiseni tammikuussa 2017 heräsi innostus uudelleen. Huomasin odotusaikana jo että puhelimessa oli satoja odotuskuvia jota koitin itse ottaa. Pian tytön syntymän jälkeen sama toistui ja puhelimessa oli tuhansittain lapsen kuvia. Kuvasin kuitenkin omaksi ilokseni vuoteen 2021 kunnes päätin tehdä unelmistani totta.. ja onneksi niin.
Luonteeltani olen tälläinen hömppä. Olen erittäin sosiaalinen, iloinen, positiivinen ja hieman häslä mutta hyvällä tavalla. Rakastan vauvoja ja lapsia. Kuvaus pienten kanssa on kuin hetki oman lapsen kanssa.. Lässytystä, nauramista, heittäytymistä ja rohkaisemista.
Kuvaus minun kanssani on aina rento. Haluan että asiakkaillani on kuvauksessa hyvä olla ja teen tilanteesta sellaisen jossa teidän ei tarvitse jännittää. Opastan, kerron sekä olen läsnä. Haluan että jokainen asiakas on yksilö ja kuvaus toteutetaan sen mukaisesti. Tykkään jutella kuvauksen ohella arjen askareista ja sillä tutustua teihin asiakkaisiin sellaisena kuin te olette.
Rakastan työtäni ja haluan kehittyä jatkuvasti. Jokaisesta kuvauksesta opin jotain ja haluan saada jatkuvasti uutta tietoa ja oppia niin arkisesta elämästä kuin valokuvaamisesta.
Luodaan teille teidän näköinen kuvaus ja ikuistetaan teille tärkeät hetket.


Tervetuloa kuvaukseen, nähdään!